Optimizuokite pagrindinį elektroninės parduotuvė ar svetainės puslapį

 

Pagrindinio arba kitaip tariant pirmojo Jūsų internetinio puslapio (t.y. Jūsų pirmo internetinės parduotuvės puslapio) tikslai:

  • Pritraukti kuo daugiau lankytojų.
  • Išpopuliarėti.
  • Parduoti kuo daugiau prekių (jei tai elektroninė parduotuvė).
  • Visa tam pasiekti reikia tlikti SEO optimizaciją.

Užtikrinti, kad lankytojai iškarto neatmestų Jūsų puslapio, o peržiūrėtų sekančius puslapius.

 

Kad pritraukti lankytojų į Jūsų internetinę svetainę ar parduotuvę reikia Jums reikia:

  • Optimizuoti paieškų sistemoms. Galima pačiam išmokti ir optimizuoti (tačiau, kad įsisavinti visas subtilybes Jums reikės labai daug laiko ir pastangų). Arba užsisakyti SEO paslaugą. Tačiau įmonės ar kiti asmenys teikiantys SEO paslaugas taip pat prašo nemažų pinigų. Pavyzdžiui vieno pakankamai konkurencingo raktažodžio iškėlimas t.y. įvedus raktažodį į google paiešką jūsų svetainė būtų pirmoje sąrašo vietoje po reklaminių adword gali kainuoti nuo 500lt. iki 2000lt. Tačiau jei visdėto nuspręsite rinktis firmą, kuri už Jus padarys SEO tuomet rekomenduoju rinktis tik tą, kuri yra tikrai patikima ir optimizaciją daro teisingais būdais.
  • Pasinaudoti google mokama reklama. (angl. adwards) Tačiau mokama google reklama naujiems arba nedideliems verslininkams yra brangus dalykas, nes kaina už vieną paspaudimą gali būti nuo 50cnt iki 5Lt ir dagiau (vidutinė kaina apie 1-2lt. už paspaudimą, bet ši kaina priklauso nuo raktažodžio).
  • Kiti reklamos būdai. Socialiniai tinklai (facebook, twiter ir t.t.), pranešimai spaudai, skelbimai, TV ar radio reklama. Arba sukurkite kažką tokio, kas patrauks itin didelį dėmesį vos tik kažkur pasidalinus internetinio puslapio nuoroda, o toliau dalinsis visi kiti kam tik bus įdomu. Toks būnas vienas iš efektingesnių, tačiau yra pakakamai sunku kažką sukurti tokio, kad visi kiti žmonės su dideliu noru dalintųsi Jūsų puslapyje patalpinta informacija.

 

www.el-parduotuve.lt - elektroninių parduotuvių kūrimas.