Pirmasis internetinės parduotuvės įvertinimas paieškos sistemose

  • Kaip stebėti internetinės parduotuvės optimizavimo progresą?
  • Kaip sužinoti ar jūsų internetinė parduotuvė pagal jūsų raktažodžius randama paieškos sistemų?
  • Kokioje vietoje yra Jūsų internetinė parduotuvė google paieškos sistemoje?

Pats papraščiausias būdas nustatyti internetinės parduotuvės vietą google.lt paieškos sitemoje, tai tiesiog einame į www.google.lt ir įvedame savo raaktažodį ir surandame kurioje vietoje Jūsų internetinė parduotuvė yra. Jeigu Jūsų elektroninė parduotuvė pirmame puslapyje (t.y. pirmame 10-ke) pagal tam tikrą raktažodį tuomet sveikinu Jums nedaug trūksta iki pirmos vietos.

TAISYKLINGAS RAKTAŽODŽIO TIKRINIMAS:

Raktažodžius reikia tikrinti (IE Tools->InPrivate Browsing) Ctrl+Shift+P. Visa esmė tame, kad tikrintant kitaip jūs galite neteisingai nustatyti raktažodžio poziciją, todėl, kad internet naršyklės įsimena ten kur Jūs ankėtės ir atitinkamai pateikia paieškos rezultatus. Todėl būtina išsitrinti cash’ą arba tikrinti naudojant funkciją “InPrivate browsing” tuomet jūs nustatysite tikrąją Jūsų raktažodžio poziciją.

el-parduotuves seo

Klausiate: kam tikrinti elektroninės parduotuvės poziciją pagal raktažodžius google? O gi tam, kad sužonotumėme progresą ir ar teisinga kryptimi dirbate.

Klausiate: kaip dažnai tikrinti elektroninės parduotuvės poziciją pagal raktažodžius? Patartina tikrinti, bent kartą per savaitę, o jeigu jūsų internetinė paruotuvė indeksuojama pakankamai dažnai, tuomet galima ir dar dažniau.

SEO pozicijos

Taip tai užima laiko, bet tai nemokama ir nereikia jokių specialių programų. Žinoma yra daug programų kurios vienu paspaudimu nustatys Jūsų interentinės parduotuvės dešimtis raktažodžių per kelias minutes.

Nustatykite savo svetainės pagrindinių raktažodžių (bent 5) poziciją google.lt paieškos sistemoje, pasižimėkite datą ir toliau tęskite internetinės parduotuvės optimizaciją.

El-parduotuvės, internetinės parduotuvės kūrimas, o SEO patarimai Jums nemokamai.